1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Ανακοινώσεις - Ειδήσεις
  6. » 
  7. 6ο DATEX II Forum – Στο επίκεντρο της συνδεσιμό...

6ο DATEX II Forum – Στο επίκεντρο της συνδεσιμότητας

Ως συνέπεια της πανδημίας COVID-19, το DATEX II θα οργανώσει το 6ο DATEX II Φόρουμ σε ένα ελαφρώς διαφορετικό περιβάλλον:

  • Την αρχικά προγραμματισμένη πρώτη ημέρα του DATEX II Φόρουμ, στις 25 Νοεμβρίου 2020, θα ξεκινήσει μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων
  • Το φυσικό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 9 – 10 Ιουνίου 2021 στο Παρίσι

Με την ολοκλήρωση της έκδοσης 3, το DATEX II βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της συνδεσιμότητας, υποστηρίζοντας την ψηφιοποίηση της οδικής κυκλοφορίας και των ταξιδιωτικών πληροφοριών. Πέραν των σημαντικών ενημερώσεων που εφαρμόζονται για φορείς διαχείρισης εθνικών οδών και παρόχους υπηρεσιών, το DATEX II έχει διευρύνει την εστίασή του στους τομείς της αστικής κινητικότητας, των υποδομών φόρτισης ηλεκτρικής κινητικότητας, της εφοδιαστικής, των κανονισμών ηλεκτρονικής κυκλοφορίας και της συνεργατικής, συνδεδεμένης και αυτοματοποιημένης κινητικότητας. Τόσο τα διαδικτυακά σεμινάρια όσο και το Φόρουμ θα αντικατοπτρίζουν αυτά τα θέματα και αντικείμενα τόσο στη ροή διαχείρισης όσο και στην τεχνική.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://datex2.eu/forum2020 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το 6ο DATEX II Φόρουμ.

(συνεργασίες από Ελλάδα: επικοινωνήστε με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., Θανάσης Ιατρόπουλος, thiatro@egnatia.gr, +302310470368)Click to listen highlighted text!