1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Αποκλεισμός του δεξιού κλάδου (κατεύθυνσ...

Αποκλεισμός του δεξιού κλάδου (κατεύθυνση Αθηνών – Θεσσαλονίκης) της γέφυρας Αξιού, λόγω εργασιών συντήρησης

Ενημερώνουμε τους χρήστες της Εγνατίας Οδού  ότι από την Δευτέρα 08/01/2024, μετά τα διόδια Μαλγάρων στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Αξιού, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του δεξιού κλάδου του αυτοκινητοδρόμου (κατεύθυνση προς  Θεσσαλονίκη),  για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας.

Για όσο χρονικό διάστημα διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας η κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα και Ηγουμενίτσα προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από μια (1) λωρίδα κυκλοφορίας με εκτροπή τους στον αριστερό κλάδο του αυτοκινητοδρόμου.

Επίσης για το ίδιο χρονικό διάστημα αναστέλλεται η λειτουργία του σταθμού διοδίων Μαλγάρων  – μόνο στη κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, παρέχοντας δωρεάν διελεύσεις σε όλους τους χρήστες της Εγνατίας Οδού που κινούνται προς τη κατεύθυνση αυτή.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους χρήστες της οδού για την κατανόησή τους, και τους παρακαλούμε για την πιστή τήρηση των εφαρμοζόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, και των προβλεπόμενων ορίων ταχύτητας.Click to listen highlighted text!