1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Διευκρινίσεις σχετικά με κυκλοφοριακές ...

Διευκρινίσεις σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής

10/2/2015
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Διευκρινίσεις σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής

Από την “Εγνατία Οδός Α.Ε.” ανακοινώνεται ότι η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από 4-13/2/2015, στο τμήμα από το 11ο έως το 21ο χλμ. της Εθνικής Οδού “Καστοριάς – Πρεσπών – Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας” (μέσω Κορομηλιάς), που ανακοινώθηκε με την υπ’ αρ. 2501/1/214-γ’/04.02.2015 Απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς, λόγω καθίζησης/υποχώρησης του οδοστρώματος, δεν αφορά τον Αυτοκινητόδρομο Α29 “Σιάτιστα – Κορομηλιά”, την ευθύνη του οποίου έχει η Εταιρεία μας.

Με βάση, ωστόσο, την ανωτέρω απόφαση, οι χρήστες του αυτοκινητοδρόμου με προορισμό τις Πρέσπες, την Κρυσταλλοπηγή, Αλβανία και Φλώρινα (μέσω Κορομηλιάς) θα πρέπει να εξέλθουν αυτού στον Α/Κ Άργους Ορεστικού και να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη εναλλακτική διαδρομή μέσω της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Αμυνταίου, βάση της εγκατεστημένης σήμανσης και σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας Καστοριάς.

Η κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο Α29 μέχρι και το πέρας αυτού στον Ι/Κ Κορομηλιάς διεξάγεται κανονικά και χωρίς περιορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε τους οδηγούς να απευθύνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, στο τηλ. 2467021532.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!