1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Εκδήλωση με θέμα: «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ: ΑΝΑΠΤ...

Εκδήλωση με θέμα: «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

7/12/2016
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 7 Δεκεμβρίου 2016

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση με θέμα: «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα «Εγνατία Οδός Α.Ε.: Ανάπτυξη & Προοπτική»  που διοργανώθηκε από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» σε συνεργασία με την Μητροπολιτική Αναπτυξιακή  Θεσσαλονίκης Α.Ε. και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Στην ημερίδα ο Πρόεδρος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» κ. Απόστολος Αντωνούδης μίλησε «για την Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο εξωτερικό όπως σε Σερβία, Αλβανία, Ρουμανία και ετοιμάζεται να επεκταθεί στη Βόρειο Αφρική. Εντός των ημερών θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας με την Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης Α.Ε. και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για τη μελέτη υποδομών και παρεμβάσεων καθώς επίσης και με τον ΣΑΣΘ. Ο κ. Αντωνούδης τόνισε η Εταιρεία επιδιώκει τις συνεργασίες με την Αυτοδιοίκηση, Περιφέρειες και Δήμους είτε για την μελέτη και υλοποίηση έργων αστικής κινητικότητας, είτε ακόμη για έργα περιβάλλοντος και έργων διαχείρισης απορριμμάτων.
Ο κ. Καλογήρου αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη ως μητροπολιτικό κέντρο η οποία χρειάζεται τη γνώση και την τεχνογνωσία της Εγνατία Οδός Α.Ε.
Ο Πρόεδρος των Εργαζομένων της ΕΟΑΕ κ. Τενεκές, τόνισε ότι ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας Οδού, είναι ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο δε χρειάζεται να παραχωρηθεί και με τα έσοδα από τα διόδια μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες λειτουργίας του κυρίως άξονα και αλλά και των κάθετων αξόνων.
Στην ημερίδα έγιναν χαιρετισμοί και παρεμβάσεις  από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κυρίζογλου, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Μπίλλια , το Διευθύνοντα σύμβουλο της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής κ. Καλογήρου, το βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ κ. Γιώργο Λαζαρίδη και τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΘ Χάρη Αλεξόπουλο.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!