1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης α...

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης μέχρι τον Α/Κ Λαγκαδά

18/10/2013
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 18/10/2013

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης μέχρι τον Α/Κ Λαγκαδά

Από την “Εγνατία Οδός Α.Ε.” ανακοινώνεται ότι από τη Δευτέρα 21.10.2013 θα ξεκινήσουν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ασφαλτικών ταπήτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Καλοχωρίου (Α/Κ 21) μέχρι τον Α/Κ Λαγκαδά (Α/Κ 24) και στους δύο κλάδους του αυτοκινητόδρομου.

Οι χρήστες της Εγνατίας Οδού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι απαραίτητες αυτές εργασίες συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του επιπέδου ασφάλειας και άνεσης στον αυτοκινητόδρομο.

Η “Εγνατία Οδός Α.Ε.”, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα και τις προφυλάξεις που απαιτούνται για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και την εκτέλεση των εργασιών με την ελάχιστη δυνατή όχληση προς τους χρήστες.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και της σήμανσης των έργων.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
& Υποδοχής Πολιτών

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Περιφερειακή Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στο τηλ. 2310 692540Click to listen highlighted text!