1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Κλειστό τμήμα από Α/Κ Κλειδίου μέχρι τον ...

Κλειστό τμήμα από Α/Κ Κλειδίου μέχρι τον Α/Κ Μεθώνης/Αγαθούπολης

16/2/2017
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι κατά τις ημέρες Πέμπτη 16 και Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 & Παρασκευή 03 και Τρίτη 07 Μαρτίου 2017 και ώρες από 07:00 έως 18:00 θα παραμείνει κλειστό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου (νέα Εθνική Οδός) Θεσσαλονίκης – Αθηνών από τον Α/Κ Κλειδίου (χ.θ. 474 ΑΘΕ) μέχρι τον Α/Κ Μεθώνης/Αγαθούπολης (χ.θ. 462 ΑΘΕ), λόγω εκτέλεσης εργασιών ανέγερσης γέφυρας στον Ημικόμβο Αιγινίου από την «Κ/Ξ Μαλιακός-Κλειδί».
Κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, θα ισχύουν οι εξής προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα:
α. Από Βέροια προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, από Βέροια με κατεύθυνση προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα, θα διεξάγεται με έξοδό από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Κ-275,5 Εγνατίας Οδού), είσοδο στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον Α/Κ Μεθώνης (χ.θ. 462 ΑΘΕ).
β. Από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκη – Μάλγαρα – Κλειδί (κοινό τμήμα Εγνατίας Οδού και αυτ/μου Αθηνών – Θεσσαλονίκης), με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα, θα διεξάγεται με είσοδο στην Εγνατία Οδό προς Βέροια στον Α/Κ Κλειδίου (χ.θ. 474 ΑΘΕ), έξοδο από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276 Εγνατίας Οδού), είσοδο στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον Α/Κ Μεθώνης (χ.θ. 462 ΑΘΕ).

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!