1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας από Α/Κ...

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας από Α/Κ Κλειδίου έως Α/Κ Πολυμύλου

9/1/2018
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 9/1/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας

Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν διακοπές κυκλοφορίας μικρής διάρκειας στο οδικό τμήμα από τον Α/Κ Κλειδίου προς τον Α/Κ Πολυμύλου, για την ασφαλή μετακίνηση φαλάγγων φορτηγών μεταφοράς υπερμεγεθών εξαρτημάτων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς τη νέα Ατμοηλεκτρική Μονάδα Πτολεμαΐδα V της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, κατά τις νυχτερινές ώρες θα μετακινηθούν τα υπερμεγέθη οχήματα στο οδικό τμήμα από τον Λιμένα Θεσσαλονίκης μέχρι το σταθμό διοδίων Μαλγάρων και τον Α/Κ Κλειδίου, καταλαμβάνοντας κατά την κίνησή τους τις δύο δεξιές εκ των τριών λωρίδων κυκλοφορίας καθώς και τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
Μετά την ανατολή του ηλίου (07:40) θα διακοπεί αρχικώς η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα Α/Κ Κλειδίου μέχρι Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας  (χ.θ. Η-276,2) για χρονικό διάστημα μέχρι 30 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία από Θεσσαλονίκη προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Αξιού (τμήμα Χαλάστρα – Αγ. Αθανάσιος της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα – Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1) καθώς και από τον Α/Κ Ιωνίας Κ2 (τμήμα Θεσσαλονίκη – Χαλκηδόνα της Εθνικής Οδού 1 και τμήμα Χαλκηδόνα – Αλεξάνδρεια της παλαιάς Εθνικής Οδού 1).
Ακολούθως θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Βέροια στο οδικό τμήμα από Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276,2) μέχρι Α/Κ Βέροιας  (χ.θ. Η-253,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 45 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία προς Βέροια θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (τμήμα Αλεξάνδρεια – Βέροια της Εθνικής Οδού 4).
Τέλος, θα διακοπεί η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Κοζάνη στο οδικό τμήμα από Α/Κ Βέροιας (χ.θ. Η-253,0) μέχρι Α/Κ Πολυμύλου  (χ.θ. Η-227,0) για χρονικό διάστημα μέχρι 90 λεπτά της ώρας. Κατά το διάστημα αυτό η κυκλοφορία των επιβατικών οχημάτων θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Βέροιας στο τμήμα Βέροια – Πολύμυλος της Εθνικής Οδού 4 και των οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Επαρχιακή Οδό 1 Ημαθίας, τμήμα Βέροια –  Σ.Σ. Νάουσας προς Σκύδρα.
Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!