1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ...

Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους κόμβους Κλειδιού και Νησελίου της Εγνατίας Οδού

24/5/2017
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 24 Μαϊου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 από 06:00 μέχρι και 20:00, θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκης – Αθηνών (ΑΘΕ) από τον Α/Κ Κλειδίου  μέχρι τον Α/Κ Μεθώνης/Αγαθούπολης (νέα χ.θ. 459+500 ΑΘΕ) αρμοδιότητας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», λόγω εκτέλεσης εργασιών σε γέφυρα στον Ημικόμβο Αιγινίου από την «Κ/Ξ Μαλιακός-Κλειδί».

Κατά το παραπάνω διάστημα θα ισχύουν οι εξής προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα:

α. Από Βέροια προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού, από Βέροια με κατεύθυνση προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα, θα διεξάγεται με έξοδό από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Κ-275,5 Εγνατίας Οδού), είσοδο στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον Α/Κ Μεθώνης (νέα χ.θ. 459+500 ΑΘΕ).

β. Από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί του τμήματος του αυτοκινητόδρομου Θεσσαλονίκη – Μάλγαρα – Κλειδί (κοινό τμήμα Εγνατίας Οδού και αυτ/μου Αθηνών – Θεσσαλονίκης) με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κατερίνη / Λάρισα / Αθήνα, θα διεξάγεται με είσοδο στην Εγνατία Οδό προς Βέροια στον Α/Κ Κλειδίου, έξοδο από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας (χ.θ. Η-276 Εγνατίας Οδού), είσοδο στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη και είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης στον Α/Κ Μεθώνης (νέα χ.θ. 459+500 ΑΘΕ).

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους στο να ακολουθούν την εγκατεστημένη σήμανση των κυκλοφοριακών διευθετήσεων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!