1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Ε...

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στο τμήμα «Α/Κ Παναγίας – Α/Κ Βενέτικου» για τη διενέργεια νυχτερινής άσκησης ασφαλείας στη σήραγγα Βενέτικου

Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι για τη διενέργεια Άσκησης Ασφαλείας στη σήραγγα Βενέτικου, με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Α/Κ Παναγίας – Α/Κ Βενέτικου, κατόπιν απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Η νυχτερινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει από τις 02:00 της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023 και θα διαρκέσει κατά μέγιστο 4 ώρες.

 Κατά το παραπάνω διάστημα η κυκλοφορία μεταξύ του Α/Κ Παναγίας και του Α/Κ Βενέτικου θα διεξάγεται και στις δύο κατευθύνσεις με εκτροπή μέσω του τοπικού εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

 Click to listen highlighted text!