1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. » 
  3. Νέα
  4. » 
  5. Δελτία Τύπου
  6. » 
  7. Συνάντηση Προέδρου ΕΟΑΕ με Περιφερειάρχ...

Συνάντηση Προέδρου ΕΟΑΕ με Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

9/12/2014
Δελτία Τύπου

Θεσσαλονίκη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.30π.μ., στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, και του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», κ. Γεωργίου Σκόδρα.
Συζητήθηκαν η πορεία των υπό εξέλιξη έργων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των προσπαθειών για την επιτάχυνση τους, ενώ επισκοπήθηκαν και τα θέματα των νέων έργων. Επιπλέον, συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας στους τομείς κατασκευής, διαχείρισης και λειτουργίας έργων υποδομής προς όφελος των πολιτών.
Ο Περιφερειάρχης, κ. Τζιτζικώστας, εξέφρασε την άποψη ότι η κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης πρέπει να ανατεθεί στην εταιρεία «Εγνατία Οδός Α.Ε.», καθώς το έργο δε μπορεί να διοικείται από την Αθήνα.
Επισημάνθηκε η πορεία των έργων που υλοποιεί η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» τα οποία είναι ενταγμένα στο ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ και τέλος τα αντιπλημμυρικά έργα που εκτελούνται στην Εγνατία Οδό.

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Υποδοχής ΠολιτώνClick to listen highlighted text!